2. august 2013

Så der cover til Nexus'en!

Jeg har gjort noget, som Apple-fags vil finde utroligt dumt. Jeg har købt mig en "LG Google Nexus 4", til den nette sum af 2840 kroner. Helt generelt så synes jeg, at mobilen er gennemarbejdet, hurtig og fantastisk at have med at gøre. Dertil skal det doges siges, at jeg ikke er den store ekspert og kun har haft en iPhone i hånden i et par timer sammenlagt og et par andre Android-mobiler af bedre og dårligere kvalitet.

Til denne skønhed føler jeg mig lidt nødsaget til, at købe et cover, da den jo nødigt skulle gå totalt i smadder, første gang jeg glemmer at jeg har den i hånden og får den smidt på et på brosten eller sådan noget.
Derfor har jeg lavet en lille aftale med "Lux-case.dk" og har igennem dem scoret mig et (i mit hoved) ganske glimrende cover.
Jeg ved ikke hvad jeg skal sige om det. Men helt generelt virker det solidt, flot og som jeg forventede det, så kan da anbefales at købe covers hos Lux-Case, til mine skønne læsere her på bloggen.

Jeg er i hvert fald ganske tilfreds med min aftale, der har givet mig dette Google Nexus 4 Cover og jeg synes da også lige, at i skal se et par billeder af coveret, selvom mine evner ikke er de store.. (self. taget med mobilen :D)
Fortsat god dag til jer alle!
-Simon Hansen
(Dette indlæg er sponsoreret)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)