28. september 2015

Forsvinder dine børnepenge med det samme?

Matthew Stendal fik lov at skrive et indlæg, med nogle af sine holdninger og råd omkring børnpenge:

Har du en lille børnefamilie, så har penge du får udbetalt hurtigt ben, at gå på. Derfor er det med, at bruge de få penge du i virkeligheden får i børnepenge, på den bedst mulige måde.

Lav en plan i god tid, ca. 2 uger før, at de bliver sat ind på din konto, med de vigtigste ting som der skal bruges penge på. Det kunne fx være, at du skal have fyldt mere olie på oliefyret, købt træpiller til pilleovnen, eller, at bilen skal til service. Alt sådan nogle ting som er dyre og som er svært ved, at få råd til, med sin almindelige løn. Er du i sådan en heldig situation, at i kan undvære børnepenge, så brug dem på, at betale smågæld ud med eller sæt dem ind på en opsparing og gem dem til dårligere tider. En opsparing er altid rigtig god, at have og at have lidt på kistebunden har altid gjort mere gavn end skade.

Noget som de børnepenge kan bruges til og hvor de kunne gøre enormt gavn, er hvis du sætter dem ind på en børneopsparing. På den måde vil dine børn få glæde af dem senere i deres liv, fx når de skal til, at flytte hjemmefra. Netop når man skal flytte hjemmefra, er der altid en masse som der skal bruges penge på og her vil en langtidsplanlagt børneopsparing finansieret ved hjælp af børnepenge være meget kærkommen. Dog bør du sikre dig, at hver gang der udbetales de populære børnepenge skal det gavne dine børn på bedste måde. Det hjælper ikke, at kun de voksne får gavn af dem og bare bruger dem på dem selv. For det vil slet ikke være fair over for ens børrn og slet ikke rimeligt.

Nogle af dem kan fx bruges på noget nyt legetøj, alligevel skal du ikke benytte alle børnepenge til legetøj, da det ville være frås. Tænkt det godt igennem hvordan de gør gavn bedst muligt. Nogle gange kunne de måske bruges til en lille ferie eller en tur i Legoland eller et andet spændende sted. Så længe børnene får mere ud af dem, end hvad de voksne gør, så kan det ikke gå helt galt. Jo bedre planlægning af de børnepenge som kommer, jo mere vil du med garanti kunne få noget ud af dem og ikke mindst en hel masse glæde, ud af dem når de udbetales. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)