10. marts 2016

Jeg har startet noget nyt! - Om netværkskabler

Her de seneste par dage, har jeg haft en trang til at få lavet noget helt nyt og spændende. Jeg har gjort mig noget research og er noget frem til, at en side omkring netværkskabler er et ganske interessant projekt at arbejde med. Har du lyst til at kigge forbi, lære noget nyt om emnet og eventuelt købe et par gode produkter. Ja, så kan du med fordel tage et kig forbi NytNetværkskabel.dk.

Helt konkret, så er siden opbygget meget simpelt og består rent faktisk kun af en forside med tabel og tekst der henviser til stedet du kan købe et netværkskabel og giver dig en masse brugbar information omkring emnet.
Har du lyst til at læse om dette, er du naturligvis meget velkommen til at klikke på linket ovenfor.

Sådan fungerer et netværkskabel

For kort at forklare netværkskablets funktion, så går det kort og godt ud på at få en god forbindelse til internettet. Bruger du trådløst internet eller sågar 3G, risikerer du ikke at kunne udnytte din internetforbindelse fuldt ud. Dette kommer til udtryk i form af "lag" i diverse funktioner, hvormed alt går langsomt og er kluntet.

Er du gamer, så er det ligeledes fornuftigt at overveje at få fat i et netværkskabel. Trådløse forbindelser er nemlig efterhånden ganske effektive. Ikke desto mindre er de bare stadigvæk rimeligt ustabile i nogle tilfælde, hvormed du risikerer at miste internetforbindelsen i få sekunder af gangen. For nogle er dette et meget stort problem, for andre er det slet ikke en faktor som er værd at overveje.

Hvad laver jeg ellers for tiden?

Generelt er jeg gået igang med at skabe nogle nye sider. Dette gør jeg for det første for at skabe mig en passiv indkomst, der kan give mig noget økonomisk frihed i fremtiden. Derudover gør jeg det ganske enkelt bare, for at få noget god erfaring. Noget erfaring, som jeg formodentlig kan komme til at benytte mig af i fremtiden, i en jobsituation.

Derudover elsker jeg at optimere sider til Google og at arbejde med linkbuilding, hvormed oprettelsen af nye sider generelt er den nemmeste måde at komme til at gøre dette på.

Skulle du have spørgsmål, idéer jeg bør overveje eller andet. Så er du meget velkommen til at smide mig en mail eller en kommentar. Så giver jeg et svar, så snart jeg er til stede.

Fortsat god aften til jer alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)