14. november 2012

Et lidt ømtåleligt emne og en god løsning!

Hej læsere. Jeg ved godt, at det er ved at være længe siden at jeg sidst har skrevet et godt og dejligt langt indlæg, som tog jer mere end 2 minutter at læse.
Men nu er jeg altså tilbage igen med en tanke, om et lidt specielt emne, som jeg kom til at tænke på under en utroligt kedelig engelsktime, hvor koncentrationen var totalt i bund og jeg absolut intet konstruktivt havde i sinde.

Jeg kom nemlig til at tænke på et emne, som jeg ved irriterer mange mænd og nærmest kan gøre deres liv til et helvede i mange år, da det seksuelle i Danmark er noget vi går meget op i og snakker meget om (i hvert fald i min aldersgruppe).
-Og før du skriver en eller anden dum kommentar, så nej. Jeg lider ikke selv af dette problem og du bedes derfor ikke ligge flabede, provokerende eller generelt kommentarer, som kan påvirke mig eller andre negativt.

Emnet jeg tænker på og forsøger at lede hen imod, er noget så simpelt, som mænds rejsning. Mange mænd har nemlig det ”problem”, at de enten overhovedet ikke kan få rejsning eller får en rejsning, som er langt under gennemsnittet (Og det ved jeg som sagt ikke af egen erfaring, men pga. de mange hjemmesider der reklamerer for produkter imod dette problem overalt på internettet)
Jeg tænker umiddelbart, at det for de mænd, som har dette problem må være rigtigt hård at leve et drenge/mandeliv, da rigtigt meget af den samtale vi laver i vores hverdag, på en eller anden måde handler om sex. Og har man et problem med rejsningen, må det være utroligt træls, (Træls = irriterende eller nedern, hvis du ikke kommer fra Jylland) at skulle snakke om hele tiden.
Desuden taler drenge, men minsandten også piger meget om mænds kønsdele osv. (Både som yngre og ældre), hvilket også må være utroligt hårdt for dem, som har et af disse ret store problemer.

Derfor vil jeg for det første anbefale, at du generelt opfører dig ordentligt og ikke taler grimt om andre drenges kønsdele, da sådanne rygter/samtaler generelt spredes, hvilket jo (i hvert fald efter min egen mening) ikke på nogen måde er fair overfor personen, som ender med at blive drillet, pga. at en eller anden idiot lige skulle prale med sin egen krop, ved at nedgøre en andens... (Ja, der blev det ret personligt, men dette har jeg selv været vidne til i vennekredsen tidligere... Havde virkelig ondt af ham det gik udover, heldigvis fandt han vidst aldrig ud af det)

Hvis du eller en du kender har dette problem, vil jeg informere dig om, at der rent faktisk findes brugbare og ikke mindst naturlige midler, som kan hjælpe dig/din ven, godt på vej.
Disse findes normalt ved nogle af følgende søgninger (Spurgte en ekspert på området og han fandt frem til de følgende): Vigrx til penis forstørrelse hjælper først og fremmest for en større penis, men også seksuel nydelse, hvilket betyder at du kan få bedre erektioner.
-Disse produkter har alle det til fælles, at de hjælper dig med at få fuld rejsning og kan dermed gøre dit sexliv en del bedre (Bl.a. ved, at det giver en større penis ved mange tilfælde), hvis du bruger dem rigtigt og med fornuft.

Her til sidst, vil jeg lige linke til en side, som jeg har fået anbefalet og kan se mange gode anmeldelser af på internettet, denne side hedder ”Shutobuy.dk”.
På denne side, kan du finde diverse naturlige midler til penis forstørrelse og meget mere, hvilket jeg håber, måske kan hjælpe bare en enkelt af jer der læser dette indlæg!
Penis forstørrelse, penisforstørrelseFortsat god dag til dig. Jeg håber at du har fået et nyt input til, hvordan du tænker på andre mennesker, som ligesom dig selv, har deres stærke og svagere sider!
-Simon Hansen
(Dette indlæg er sponsoreret)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)