5. august 2012

Hvordan du renser din computer effektivt, nemt, gratis og hurtigt!

Er du klar til skolen? Det er vi alle vidst ved at være, men når vi så kommer derhen, fortrød vi vidst at vi ikke nød ferien endnu mere end vi gjorde!
En sådan første skoledag efter ferien, er i forvejen ret dødsyg, men en halvdød computer gør den ikke ligefrem bedre... Derfor vil jeg opfordre dig til (Hvis din computer er over 6 mdr. gammel eller er blevet meget langsom for tiden), at følge disse råd, til at gøre din computer hurtigere, helt gratis!

Disc Clean/Formatering:
Betyder kort sagt at rydde hele computerens indhold af vejen og starte helt forfra (Også kendt, som "Systemgendannelse"). Hvis du blot vil rydde en harddisk eller andet hardware, kan jeg anbefale dig at downloade CCleaner og lave et "Disc-Clean" via programmet, men hvis du vil have alt på computeren slettet og dit styresystem geninstalleret (Windows, Mac osv.), hvilket har hjulpet mange computere, som har mistet sin hastighed, så tag et kig på Youtube og se, hvordan du gør! (fx "Denne Video")
-"Disc Clean/Formatering" er ikke nødvendigt og tager lang tid og bør derfor kun gøres, hvis din computer er blevet utroligt langsom eller du har en masse lort på den (Husk at smide alt det, der ikke skal slettes over på et USB-stik inden du formaterer/Disccleaner).

Udvendig Rensning
Hvis din blæser larmer meget, så kan det nemt være fordi, at den er støvet til. For at løse dette problem og dermed holde din computer mere kold når den kører og gøre den hurtigere (En støvet blæser der skal arbejde hårdt og stadigvæk ikke kan gøre computeren kold, tager meget af din computerhastighed og gør risikoen for at din computer brænder sammen meget større).
At rense din computer for skidt og støv, kræver blot en stjerneskruetrækker og tid. Du kan se, hvordan du gør, ved at søge på din computers model på Youtube og skrive "cleaning" efter modelnavnet.
-Kan give lidt eller meget ekstra ydekraft, alt efter om computeren er lidt eller meget beskidt og efter, hvor grundigt du renser den. (Husk en computer-klog person eller en voksen, når du skiller computeren ad første gang og, hver forsigtig, så du ikke splitter noget ad)


Indvendig Rensning:
Hvis du ikke valgte at slette alt på computeren og starte forfra, er der mange andre måder at rense den på, som du kan læse mere om herunder:

CCleaner: Et super smart program, som sletter logfiler, gamle kodeord og alt andet du markerer når du bruger programmet. Derudover kan du også rette fejl med programmet.
-Nemt, hurtigt og giver utroligt meget ekstra fri plads og gør din computer lidt hurtigere på få minutter.


BeClean: Et program, som minder utroligt meget om CCleaner, men går op i nogle andre filer og sletter dermed meget af det, du ikke fik med da du brugte førnævnte.
-Frigør også nemt og hurtigt lidt plads og giver også lidt mere ydekraft til din computer.


NCleaner: Var det ikke nok cleaning? Så tager denne lige det sidste!
-Samme, som de 2 første cleanere, sletter en masse lort og gør din computer lidt hurtigere, ved hjælp af smarte og super hurtige metoder!


Defraggler: Et lille smart program, der minder om standardprogrammet "Defragmentering" på din computer, men er opdateret meget bedre og rydder super godt op, så dine filer ligger i den orden på harddisken de skal (Ikke noget du kan mærke, men gør det meget nemmere at åben filer på din computer).
-Gør det som før nævnt, meget hurtigere at åbne de filer du vil, da dine harddisks bliver ryddet op og indholdet sat på de rigtige "hylder".

Startup Delayer: Endnu et lille smart program, med en overskuelig menu, der gør det muligt for dig, at vælge, hvilke computer, der skal starte op når din computer starter op! (Skype, Steam, MSN, Java osv.)
-Gør din computers opstartstid betydeligt kortere og holder alle uønskede programmer lukket ned, således at de heller ikke tager ydekraft når computeren er kommet igang.


Slet alt du ikke bruger!: Gå ind under kontrolpanel, tryk på "Rediger/Slet programmer" og afinstaller alle de spil, film og alt de andet du ikke bruger!
-Giver en masse plads og er det på C-Drevet, så giver det også en masse hastighed til din computer, hvis du sletter nok!


Antivirus: Kør en antivirus-skanning med dit antivirusprogram. Virusser kan også nedsætte din computers ydekraft utroligt meget!
-Kan evt. køres, imens du kører "Defraggler", da begge tager lang tid.Håber din computer efter denne gennemgang er renset godt igennem og klar til strabadserne efter ferien!
-Simon Hansen

3 kommentarer:

 1. Hvis man ønsker et program, som er mere kompakt angående funktioner, så skulle man anskaffe dig Glary Utilities. Den kan både rense din PC, rydde op i den og defrag din PC. Og så har den også et smart design og så er det gratis!

  SvarSlet
 2. Takk for hjelpen. Kan ikke så mye om PC, da jeg er eldre og ikke er vokst opp med det. Fikk mye basisinformasjon

  SvarSlet
 3. E-Mail: unitedloaninvestment1@outlook.com
  Land: Vereinigte Staaten.
  Adresse: 201 Waterland, Newyork,
  Telefon: +1 (631) 729-0840
  Whatsapp-Nummer: +1 (424) 365-5765


  Schöner Tag,

  Guten Tag für Sie und danke Ihnen für Ihre Zeit, dies zu lesen.

  Wir sind eine Finanzdienstleistungs-und Investmentgesellschaft in den Vereinigten Staaten

  von Amerika und der Türkei.Suchen Sie nach der praktikablen Finanzierung oder der

  finanziellen Freiheit, um Ihr Unternehmen und Ihre Firma zu erweitern und zu erweitern?

  Wir können Ihrem Unternehmen oder dem eines Kunden / Freundes helfen, einen Plan für den

  Erfolg zu entwickeln.

  Für alle Arten von Unternehmen - von kleinen und mittleren Unternehmen bis hin zu

  Großunternehmen - unterstützen wir Sie, damit Ihr Unternehmen die richtigen Finanzmittel

  für Ihre Geschäftsanforderungen zu niedrigeren Zinssätzen sowie schnelle Genehmigungen

  erhält, damit Sie schnell handeln können neue Möglichkeiten und um die unmittelbaren

  Bedürfnisse zu erfüllen.

  Wenden Sie sich für weitere Details direkt an Ihre Geschäftspläne oder

  Projektzusammenfassung.

  Mit freundlichen Grüßen,

  Scott Jacob.

  SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)