1. august 2012

SEO for begyndere - Del 11 "Linkassistant"

-Er det første gang du ser denne serie af indlæg? Så læs hellere "Introen", så du ikke går glip af noget!

Hvis du er vild med RankTracker og har brugt det flittigt siden sidst, så vil du næsten med garanti også kunne lide dette program, som kommer fra samme hjemmeside, som RankTracker. Programmet, som dette indlæg handler om, kan hjælpe dig med din linkbuilding, hedder "Linkassistant" og kan downloades gratis "HER"


Hvad dette program kan:
Dette program, har flere smarte egenskaber, som jeg ikke har undersøgt nok til at kende alle mulighederne med (Da jeg ikke er langt nok inde i SEO, til at skulle bruge det), men det jeg synes du skal bruge det til, er at finde hjemmesider og blogs, hvor du enten kan smide en kommentar med dit link, eller skrive til ejeren og høre, om han/hun ikke har lyst til at hjælpe dig, ved at linke til din blog. (Du kan evt. tilbyde en artikel eller hjælp til gengæld for linket)
-Du skriver et søgeord = Du får en liste på 30 hjemmesider/blogs, der ligger/ranker godt med dette på google, som du så selv kan kommentere på/kontakte ejeren hos! -Super smart og tidsbesparende.

Hvordan man gør:
Programmet downloades og installeres stortset ligesom RankTracker. Når det er installeret starter du det op, hvorefter du indtaster din hjemmesides url/link. (Igen, husk at blogspot-domæner skal skrives som ".com")
Derefter popper der et vindue op, med ting du kan gøre, dette lukker du ned, hvorefter du i toppen kan se en masse forskellige knapper og muligheder, her trykker du på "Tools" og trykker "Find New Link Partners"
I boksen der popper frem, skriver du blot et søgeord, som vedrører din blog (jeg kunne fx skrive "SEO for begyndere"), hvorefter du trykker next/finish.
Ca. 2 min. efter, har du en flot liste på 30 hjemmesider/blogs, hvor du muligvis, hvis du er god/heldig, kan score en masse billige og værdifulde links!

-Hvis du vil gå videre med linkbuilding, så kan jeg anbefale programmet "SEO Spyglass", som viser dig, hvor mange/hvilke links, dine konkurrenter har rettet imod sig og gør dermed, at du får chancen for muligvis at score selvsamme links og dermed udkonkurrere dem nemmere!
-Derudover ses på samme hjemmeside, som de 3 andre også "Website Auditor", som kan analysere din side fuldstændigt for fejl og mangler og hjælpe mange, men meget af det programmet hjælper med, er ikke vanvittigt vigtigt for en blog og en del har jeg allerede forklaret i tidligere indlæg, men derfor er det stadigvæk et ganske udemærket program, der bør chekkes ud, hvis du har overskuddet til det!


I næste indlæg, som udkommer om 4-5 dage (Kommer an på, hvornår jeg får tid foran computeren), vil du komme til at høre, om det super smarte Google Chrome-plugin kaldet "SEOQuake", som viser en masse brugbare stats, for den hjemmeside du befinder dig på! Så følg med og bliv endnu klogere, end du allerede er!
-Simon Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)