16. august 2012

(Blandet indlæg om:) Sponsorere, Annoncering, Spørgsmålsrunde, Rabatkupon og Penge tjent via bloggen!

Sponsorere:
Som i nok har bemærket, så skriver jeg nu og da anmeldelser af produkter. Anmeldelserne er på ingen måde farvede og jeg skriver min ærlige mening i alle disse indlæg.
-I hvert af disse indlæg, står der desuden "Dette indlæg er finansieret", da det skal skrives for at gøre indlægget 100% lovligt.
Jeg håber i tager disse anmeldelser med, selvom det måske virker lidt griskt af mig, at skrive indlæggene for gratis ting.

Søger du en til at anmelde dit produkt og score et PR2 link i samme ombæring? Så smid en mail til mig på simon-blog@hotmail.dk!

Annoncering
Jeg har, som du nok også ser, en del bannere på bloggen. Nogle tjener jeg på pr. klik, nogle pr. salg og andre får jeg et beløb pr. md. for at have på bloggen.
-De 2 første kan du læse om, hvordan du får¨på din blog længere nede i indlægget (Penge tjent via bloggen)
-Den sidste mulighed, er for mit vedkommende pt. banneret i toppen af bloggen og i bunden, som til sammen giver mig 100 kr/md, hvilket jeg synes er ganske fint! (Det betyder, at jeg ikke får noget for at i klikker på dem, men derfor må i meget gerne klikke derind alligevel, hvis det fanger jeres interesse!

Spørgsmålsrunden - Resultat:
Så er det tid til at besvare de spørgsmål jeg har fået, det er ikke mange, men jeg er stadigvæk glad for, at dem der har stillet dem har taget sig tiden til det og giver dem derfor et DO-Follow link til deres blogs, hvilket burde hjælpe lidt på deres SEO!

Spørgsmålene med svar efterfølgende:
Casper: "Hvad er grunden til at du kører blogspot og ikke wordpress, der er mange flere funktioner i wordpress?" -Grunden er simpel, jeg startede i blogger.com og føler at jeg har skabt mig en ok god blog. Får jeg lyst til at lave en ny bliver den helt klart lavet i Wordpress, men jeg gider ikke starte forfra for det pt. :)

Birthe: "Hvorfor bruker du blogger og ikke blogg.no?" -Kort og godt... Fordi jeg er dansker! :)

Gulde: "Hvis du skulle sammenligne dig selv med et dyr, hvilket skulle det så være?"  -Jeg vil sammenligne mig selv med en myre. Jeg passer på flokken, arbejder hårdt om nødvendigt og fokuserer målrettet på at komme videre!
"Hvis du skulle have en tatovering, hvilket motiv skulle det så have?" -Vil ikke engang overveje at få en tatovering, men i mit voksenliv ville det være en tatovering med et eller andet symbol for hvert af mine børn (Hvis jeg får sådan nogle :D).
"Hvis du kunne få en superkræft, hvilken skulle det så være og, hvad ville du bruge den til?" -En superkræft, der gør det muligt at styre alle politiske overhoveders tankegang og med den få dem til at lade hinanden være i fred og hjælpe hinanden bedst muligt, således at verdens generelle udvikling vil blive markant bedre!

-Tak for de gode spørgsmål, har du noget du vil spørge mig om, så smid en kommentar og jeg laver måske et indlæg mere af dennes slags!

Rabatkupon:
Jeg har via et affliate program fået muligheden for, at tilbyde dig 15% rabat på produkter fra Queeninfashion, så det vil jeg selvfølgelig gøre (Jeg får også selv et par procenter ud af det, bare for at få det på det rene!)
-Alt du skal gøre er at følge linket, ligge de produkter du vil have i indkøbskurven, gå til betalingen og skriv denne kode: Queen15
-Håber du benytter dig af tilbuddet, hvis du har lyst :P

Penge tjent via bloggen:
Som du kan læse længere oppe i indlægget, har jeg, som sagt bannere på bloggen, som jeg tjener lidt penge på... Disse får jeg fra Partner-ads.
Bare for at prale lidt (Ikke fordi det er det store beløb, men er stadigvæk lidt stolt) og redegøre, hvorfor jeg klistrer min blog til med bannere, så kan du i følgende billede, se det beløb jeg sammenlagt har tjent på bloggen via Partner-ads:
-784,38 kr. so far mine damer og herrer!! (Har du brug for hjælp til bannere på din blog? Så send en mail til simon-blog@hotmail.dk)SEO: Jeg ved godt, at der er gået lidt længere end lovet, siden sidste indlæg, men jeg regner med at få postet næste indlæg i serien (muligvis det sidste) indenfor de næste par dage! (Intro til SEO)
Tak fordi du læste med, forhåbentligt var noget relevant for dig ellers er det sku bare ærgerligt! :D
-Simon Hansen
(Dette indlæg indeholder affiliate links)

3 kommentarer:

 1. Hej
  Fed side (fandt den via Amino)

  Tillykke med dine fine salgstal og udbetalinger fra partner-ads :)

  SvarSlet
 2. Lån tilbud med ingen kredit check, 100% garanteret for alle!

  Dette er for at meddele offentligheden, at Universal Mortgage & Financial Home (UMF) er åbnet, og mulighed for at alle der har behov for økonomisk hjælp. Vi giver lån til alvorlige minded enkeltpersoner firmaer og virksomheder, der har behov for finansiel bistand enten af ​​personlige eller for Business formål på en lav rente på 2% for et minimumsbeløb på 20.000 (USD) (EUR) (DKK) og et maksimalt beløb på 900 mio. Kontakt os i dag på: jamesrussell0147@gmail.com

  SvarSlet
 3. Damat finansielle Corporation, Inc.

  Vi er Private internationale penge långivere. Vi tilbyder forskellige lån til en meget lav rente på tre procent om året. Vores midler er rent optjent fra privat- og erhvervskundeområdet investeringsporteføljer under vores direkte jurisdiktion.

  VI TILBYDER FØLGENDE FORMER FOR LÅN UDEN SIKKERHEDSSTILLELSE PÅ 3% RENTE
  * Personlige lån * erhvervslån * anlægslån * billån
  * Studerende lån * gård lån * hus lån

  Hvis du er interesseret i vores tilbud bedes du oplyse kort følgende oplysninger til ledelsen via E-mail: collinsjames420@hotmail.com

  SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)