24. maj 2012

Lav din egen gratis Android-App uden at kode!

Hey, syntes lige at jeg ville dele denne super fede side med jer alle!
-MakemeDroid.com er en hjemmeside på dansk, hvor du kan lave din egen Android-app(Altså en App til din mobil) HELT UDEN AT KODE!!
Jeg har kigget lidt rundt på siden (Dog ikke kommet igang med en app endnu) og jeg synes det ser mega fedt ud, og af hvad jeg kan læse mig til, er fremgangsmåden nogenlunde således:
1. Du starter en app, vælger emne/kategori (fx "Blog" eller "Spil") og giver den navn.
2. Du får tildelt et panel, der giver dig mulighed for at lave en masse fede ting ved din app! (Der er forskellige paneler, alt efter om din app er til din blog, eller om det er et spil osv.)
3. Når du har lavet alt det du vil på din blog, kan du hente "HTML-Koden" til den, og installere den på din egen mobil eller ligge den på "Android-market".

MakemeDroid.com, er som tidligere nævnt 100% gratis, at bruge. Eneste minus ved ikke at have købt "premium" på siden, er:
1. Du har lidt færre muligheder end dem, som har købt premium.
2. Der er såkaldte "Push-ads" på de gratis lavede apps.

-Men efter min mening er dette bagateller, hovedsagen er vel, at du på denne side kan lave din helt egen APP, helt gratis, uden at skulle kode!
Jeg vil i hvert fald selv overveje kraftigt at få lavet mig en app, til bloggen på siden (MakemeDroid.com), om ikke andet for at blive bedre!

Check også dette indlæg ud, hvor du kan spare 20%, når du køber den i forvejen billige app-opgradering eller køber push-beskeder osv. via MakeMeDroid: http://simon-hansen.blogspot.dk/2012/09/makemedroid-20-rabatkupon-til-dig.html

Deltag også i konkurrencen på en af mine andre sider, om en helt gratis Pro-Opgradering (Chancen for at vinde er ikke ekstrem, så det anbefales dog stadigvæk at købe apps med rabatkoden, hvis du skal bruge den indenfor den nærmeste fremtid) http://degratisapps.dk/makemedroid-konkurrence/

-Simon Hansen
(Dette indlæg indeholder Affiliate Links)

10 kommentarer:

 1. Tak for dette link - har nemlig lige fået en ide, som kan lette verden (måske en anelse overdrevet) så nu vil jeg se, om jeg selv kan finde ud af det

  SvarSlet
 2. Man kan jo ikke lave spil

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle man gerne kunne, men kan godt være jeg tager fejl :)

   Slet
 3. Lyder mega fedt! Så skal jeg bare lige finde ud af hvilken slags app jeg vil lave;) Er app'sne kun til android eller kan de også bruges til iPhone?;)

  SvarSlet
  Svar
  1. De virker kun til Android :)
   Evt. check denne konkurrence jeg har lavet ud: http://degratisapps.dk/makemedroid-konkurrence/

   Slet
 4. Jeg vil så lige sige, det er ikke gratis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er jo så gratis at lave en app i MakeMeDroid... Har jeg da i hvert fald selv gjort... Har du klager kan jeg sende dem videre for dig, da jeg skriver en del med dem...

   Slet
 5. Jeg forstår ikke hvorfor man altid går efter den lette vej? Hvis man virkelig vil lave en ordentlig app, der rent faktisk kan noget som andre ikke kan, så er man nød til at arbejde for det. Man skal lære at programmere og sætte sig ind i hvad det vil sige at lave en app - ellers bliver du ikke millionær af din app ;-)

  Jeg er selv gået igang med at lære der fra bunden ved at bruge nogle danske video vejledninger om emnet:
  http://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/objective-c/lav-din-egen-app.php

  Jeg synes det er et godt sted at starte og derefter arbejde sig frem mod målet.

  Mvh.
  Benny Pedersen

  SvarSlet
 6. Prøv http://www.appinvent.dk her kan du lave apps til både Android og iOS i en arbejdsgang, og det er helt uden at kunne kode. Der er en super hurtig dansk support.

  SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)