20. marts 2013

De bedste Gadgets, finder du her!

Nu har jeg jo ikke (som i måske har lagt mærke til), taget mig sammen til at skrive voldsomt mange indlæg på det sidste, da jeg har bl.a. har lavet hjemmesiden DeGratisApps.dk og generelt bare ikke lige har haft et gigantisk overskud til bloggen!

Men idag, vil jeg i stedet for at ynke mere over min  egen dovenskab, istedet skrive om 4 hjemmesider, som jeg personligt synes er de bedste, hvorpå man kan finde en masse sjove, praktiske og anderledes gadgets, til ganske billige penge. Disse hjemmesider/webshops er følgende: (Jeg håber, at du vil kigge forbi dem)


USBShoppen.dk:
På denne helt unikke hjemmesiden, startet af en ganske ung iværksætter, kan du finde en helt masse forskellige USB-stik og USB-relaterede gadgets, samt SD-kort og meget andet relevant.
Så er du interesseret i billige, sjove, anderledes og unikke USB-stik mm. Så er det her du skal kigge forbi!

Coolstuff.dk:
Denne side, må jeg ærligt indrømme er min favorit af disse 4 webshops. Her kan du nemlig finde tonsvis af billige gadgets i alle mulige forskellige former, farver og kategorier. Bl.a. har jeg personligt købt "Cyber Clean" (Slimklump der renser din computers tastatur for bakterier og skidt, bedre end noget andet) og "Slush Mug", som gør det muligt at lave dit helt eget slush ice, med lige præcist den smag du ønsker, blot ved hjælp af en kummefryser og en ske (Super simpelt og lækkert)

GoGadgets.dk:
På GoGadgets.dk finder du et utal af forskellige covers, gadgets og generelt en masse spændende og anderledes ting, der ikke er at finde mange andre steder. Produkterne er helt generelt ganske billige og derfor helt sikkert et kig værdigt.

Randomshop.dk:
Som navnet lyder, er denne webshop spækket med en masse tilfældige ting og sager, som man muligvis kan få brug for. Så kig herind, hvis du vil se endnu flere sjove gadgets og andet "skrammel", som kan bruges til gaver eller bare som pynt/underholdning til dit hjem.


Jeg håber, at du kan bruge et eller flere af disse skønne webshops og har lyst til at ligge dine penge der, i stedet for så mange andre steder. Held og lykke med, at finde lige akkurat den gadget eller lignende, som tiltaler dig!
-Simon Hansen
(Dette indlæg indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)