9. maj 2013

Hvorfor er antivirus og backup så vigtigt?

Hvorfor er antivirus så skide vigtigt?
De seneste mange år, har der været hackere på nettet, som har gjort alverdens ting og sager, for at komme i besiddelse af andre folks penge eller bare provokere og vise hvad de kan, ved at få ting til at lukke ned.
Den aller første "rigtige" hacker, som blandt andet lukkede Amazon ned, var blot 15 år og kodede sine programmer helt fra bunden.
Metoden han brugte kaldes "DDOS", denne metode betyder, at man tager kontrol over en masse computere /servere og bruger dem til, at bombe en hjemmeside med så mange tusinder og millioner af besøg, at den ender med at gå ned.

Hvis du ikke er forsigtig, så kan din computer nemt ende i sådan et netværk. Du risikerer ikke at ryge i fængsel for det, men hvad du risikerer er at have en computer, der kan bruges til absolut ingenting.
At din computer bliver en såkaldt "slave" er dog ikke det værste der kan ske, dette kan eksperter nemlig få dig ud af. Der findes nemlig også hackere på nettet, som er fuldstændigt ligeglade med privatlivet fred og i stedet for bare at tage din pc også tager alle dine koder til netbank, spil (Steam, WoW), emailadresse (Så den kan spammes eller afsende spam-mails) og meget andet.
-Og er du ultra-uheldig, så kan du faktisk risikere, at en anden person ender med at finde alle dine informationer og udgiver sig for at være dig, når han køber ny computer, bil, hus eller låner penge, således at det rent faktisk er dig, som kommer til at hæfte for hele lortet, hvis du ikke kan bevise, at du er blevet hacket.

Føler du dig mere fristet til at få smidt noget beskyttelse på din computer nu? Så synes jeg, at du skulle tage og checke MyFreeAntivirus ud eller den opgraderede MyAntivirus, som gør dig langt mere sikker, når du surfer på nettet osv. Således at chancen for at blive udsat for en af ovenstående hacking-metoder er langt mindre! (Bemærk, at det førstnævnte er et gratis antivirus program!)
*LINK TIL ANTIVIRUS* - Klart anbefalelsesværdigt antivirus fra MySecurityCenter, til at forøge din internet sikkerhed!

Læs mere om: "Unge og internet sikkerhed" <<<< DER! :)

Hvorfor er backup så skide vigtigt?
Elsker du ikke også bare at lave den der overdrevet dejlige tysk-opgave? Nå ikke? Jamen ville det så ikke være nedern at lave den 2 gange?
Hvis din pc pludseligt løber tør for strøm, får trukket stikket (stationære pc'er, kan som bekendt ikke rigtigt li' ikke at have elektricitet tilgængeligt), går tilfældigt ned eller, dit skriveprogram bare crasher og ikke kan finde ud af at gendanne?
Måske har du allerede i midten af skrive-forløbet gemt på skrivebordet, men hvis det er en længere opgave, så bør du lave noget ekstern backup, således at du ikke mister hele opgaven fra den ene dag til den anden og må starte forfra.

Selvfølgelig er odds for at din opgave forsvinder måske kun 1-2%, men hvis den forsvinder dagen før du skal aflevere, er det altså sur røv og en masse spildt engagement som ryger.
Derfor mener jeg, at du bør overveje at finde et sted at lave backup, således at du ikke er den uheldige. Her kan MySecureUSB klart anbefales!
MySecureUSB er nemlig en sikker usb nøgle, som automatisk laver backup af sine filer, således at hvis både filerne på din computer og dem på dit usb bliver beskadiget eller forsvinder, så har du altid muligheden for at gendanne dem super enkelt (kan du læse mere om, i brochuren der medfølger)

Vil du også være sikker på, at du har noget at aflevere i morgen? Så check MySecureUSB ud:
*HER*

DIG?
Hvad synes du om antivirus? Er det overvurderet eller vil du overveje at blive mere sikker på nettet fremover? Hvad synes du om ideen, at man altid skal lave backup? -Smid en kommentar!

-Simon Hansen

1 kommentar:

 1. Hej Simon,
  Vil bare lige sige at den Anti-Virus som du nævner der ikke er den bedste du kan få GRATIS, hvis man står og leder efter en god gratis antivirus er Malwarebytes Anti-malware (Link kan findes længere nede) det bedste valg du kan tage, da den bliver konstant opdateret med dens anti-virus database, og den opdatere det automatisk, plus den er svær at komme forbi med den Virus fil som der bliver delt.

  Men hvis man leder efter en god betalt anti-virus, kan kaspersky helt klart anbefales, da det er en af de sværeste (dog muligt) antivirus programmer at komme forbi.

  Men ellers er det godt lavet.

  Mvh. TheTech.

  Link til anti-virus
  http://www.malwarebytes.org/

  SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)