11. juli 2015

Besøg Finddating.dk :)

Finddating er en ny side som der specialisere sig i at hjælpe folk med at finde de forskellige dating sider som der er på internettet. Dette er primært for at give folk et godt overblik over siderne, men også for at give dem en idé om hvad online dating er, og at det bliver mere og mere populært i den moderne verden.
Det som de har gjort er primært at dele det op i forskellige kategorier. Hvor man så har muligheden for at gå ind og kigge under de forskellige, dette er alt efter hvad der passer til en selv. Dernæst er der flere forskellige dating sider under disse kategorier. Dette kan være med til at spare dig en masse tid når du leder efter en dating side som der passer til dig.
Der er nogle der mener det ikke er ”sikkert” at date online, med dette menes der at de tror folk sagtens kan finde frem til en. Dette giver også god mening at tro, da man jo finder dating sider primært igennem søgemaskiner. Og dermed burde der også være mulighed for at finde en bestemt person igennem søgemaskinerne. Dette er dog ikke sagen, da at de fleste dating sider som der følger med tiden vælger at blokere de bots som der besøger siden. Med dette menes der at de kun kan få fat i ting som deres starts side, og ikke de brugere som de har. Ved siden af det har man jo også muligheden for at vælge et brugernavn som der passer til en, dette behøver ikke at være ens eget navn.

Så finddating giver dig et godt overblik over hvilke valg der er af datingsider på dagens internet. Dette gøres kort og simpelt, men ved siden af det giver det også et godt indblik på online dating, og hvordan det har udviklet sig igennem tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)