28. september 2016

Få styr på din data!

Hvis man kigger udover den danske befolkning, og deler os op i to grupper, vil det faktisk være lidt over halvdelen af os, som ikke aner hvor meget data, som vi egentlig forbruger. Det er noget kritisk, for det betyder faktisk, at mange os, betaler alt for meget for vores mobilabonnement.
Ikke nok med at det går udover os danskere, så har telefonselskaberne nydt rigtig godt af vores uvidenhed. Det har for eksempel været nogle, som har købt et mobilabonnement med alt for meget data, som slet ikke aner, hvor meget personen i det hele taget bruger. Derfor bliver man nemt fanget i et større mobilabonnement, end det man egentlig har brug for, hvilket naturligvis ikke er okay.

Sådan undgår du denne problemstilling

Flere telefonselskaber inklusive andre sider har derfor oprettet en ”data beregner”, som kan hjælpe dig med at få en nogenlunde forståelse af, hvor meget data du egentlig bruger om måneden. Det er naturligvis ikke altid, at man rammer 100% rigtigt. Derfor kan det måske være en god idé for dig, at vælge et mobilabonnement, med en smule mere data end det du egentlig bruger. Det er selvfølgelig ideelt at gøre dette inden, du vælger et mobilabonnement, men måske er det allerede for sent. Lad os kigge på, hvad du gør, hvis du allerede sidder i et alt for stort abonnement.

Kom tilbage på rette kurs

For at komme tilbage på rette kurs, er der en række ting, som du kan gøre. Du kan blandt andet gå ind på en ”mobilabonnement sammenligningsside”, og se hvad de har at tilbyde. Det gode ved at tjekke disse sider først, er at du har muligheden for at sammenligne. Det betyder, at du nemt kan finde lige nøjagtigt det mobilabonnement, som du synes virker interessant. I forlængelse af at du har taget denne data-test, ved du nu præcist hvor meget data, som du skal gå efter, og du kan nu blot vælge det billigste mobilabonnement, som tilbyder dig den mængde af data, som du har brug for.
For ikke at få det til at lyde som om, at det billigste mobilabonnement, altid er det bedste for dig, vil jeg lige gøre opmærksom på en lille ting. Hvis du er typen, som bruger mange online tjenester i form af Spotify og så videre, kan det være en mulighed, at finde et mobilabonnement som samtidig har nok data til dig, men også har disse tjenester inkluderet. Det betyder nemlig, at du kan spare en masse penge, hvis du gør det på denne måde. Det betyder også, at du får regninger fra færre steder, og kan derfor nemmere overskue din økonomi.

Nyd dit nye mobilabonnement

Nu har du været de grundlæggende steps igennem, for at finde det perfekte mobilabonnement. Det er et abonnement, som både passer til dig, og som passer til dit forbrug. Altså er det slut med at bruge alt for mange penge, på ligegyldigt data som du aldrig får brugt. Det må da være en dejlig fornemmelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)