26. februar 2012

Min holdning til "Fie Laursen" og "Jakob Fuglsang".

Til at starte med vil jeg sige, at dette indlæg ikke skal ses, som et "hater-indlæg", som de begge er meget gode til at finde/opfinde. (Når folk skriver deres reelle mening til dem, betragtes det, som "hate" selvom det er ment,
som en tekst der skal skabe debat eller lignende).
Hvis i er uenige i, hvad jeg skriver er jeg meget villig til at debattere det, og sletter ikke andre folks kommentarer fordi jeg finder dem "irriterende", som de 2 tidligere nævnte personer gør.

"Jakob Fuglsang":
Helt grundlæggende synes jeg at han er en vældig fin fyr, som dog spiller sine "Fortids-kort" lige rigeligt i sin blog, og har fået en del views på den måde (Dog er hans blog pisse god alligevel, intet problem der).
De ting jeg har imod ham er (ikke personligt):
1. Han får vendt det han kalder "haters" lidt for meget til sin egen fordel.
2. Han kalder alt "hate". Jeg mener ikke at de fleste hater på ham, De siger bare deres reelle mening på en meget raffineret måde fx var der en (mig) der skrev, at han var ved at komme for langt ud, og måske skulle ændre sin bloggerstil lidt, 2 min efter = 5 likes... 10 min efter = Kommentar slettet og jeg blev blokeret af ham.
3. Han deler lige sin blog rigeligt og får alle folk til at melde sig, som faste læsere selvom de aldrig har set bloggen før (Han har prøvet at få mig til det og blev pænt pissed da jeg sagde "nej"), men dette er vel bare "reklame" og jeg er MEGET mere imod de 2 første punkter.

Jeg håber virkeligt han ser dette post og uofficielt ændrer stil en smule og ikke bare smækker mig på haterlisten, som en hvilken, som helst anden. (Tro det eller ej Jakob, men jeg håber virkelig det bedste for dig)

"Fie Laursen":
Fie er blevet mobbet meget, er blevet banket, har haft en møgelendig skolegang osv. Det er jeg selvfølgelig meget berørt af og synes ikke hun fortjener det OVERHOVEDET, det var også ok at hendes første videoer osv. handlede om "Stop mobning" osv. Men jeg synes personligt at hendes måde at ligge sig selv ud på nettet er blevet mere, som en hvilken, som helst anden pige ville have gjort det, fx for at vinde konkurrencer, få makeup-ligger-fans og generelt få opmærksomhed.
Jeg mener at det hun gør forkert er at hun kører 2 ting sammen. Generel mobning og eget liv/modeindlæg osv. Disse bør adskilles mere.
Desuden lever hendes blog lidt for meget på hendes baggrund stadigvæk.

Jeg vil slutte af med at sige, at jeg har læst lidt af Fie's blog, og igen synes jeg at de første indlæg (dem om generel mobning) var meget bedre, end de fleste af dem man ser idag, men hendes blog er stadigvæk god at læse, hvis man tænker selv og tager sig forbehold og ikke "slår abehjernen til", som "Jeppe Søe" ville have sagt.


Tak fordi i er nået hertil og dermed har læst dette "længere" indlæg:D
Håber i tager det, som "Min mening" eller, som en opvækker og ikke, som hate, for sådan skal det ikke
forstås.
-Simon Hansen

1 kommentar:

  1. Jeg opfatter det bestemt ikke som hate. Du får jo også sagt at de blogger godt på mange punkter, og så skal det altså også siges, at når man vælger at blive en del af blogger-universet skal man også kunne tåle både ris og ros, og du nedgøre jo på ingen måder deres blog! Du kommer bare med din mening. :-)

    SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)