29. december 2014

Hvad er en Pizzasten?

En pizzasten er kort sagt et relativt nyt og ikke så kendt produkt. Produktet har det formål, at lave brød og pizzaer i en langt højere kvalitet end, hvis man blot gjorde det i en almindelig ovn eller på en ganske almindelig grill. Dette gøres, ved at en sten bliver opvarmet i ca. 20 minutter. Disse 20 minutters opvarmning gør, at stenen får mulighed for selv at afgive en masse varme. Derefter ligges pizzaen (eller brødet for den sags skyld) ovenpå pizzastenen. Efter bagetiden er ovre, vil du få en pizza eller andet form for brød, som har følgende tre fordele i forhold til, hvis de var blevet lavet på konventionel vis.

1) Du får en pizza, som er langt mere luftig. Luftigheden skyldes, at en pizzasten afgiver denne varme direkte under bunden på brødet og dermed bliver gærcellerne langt bedre aktiveret og danner dermed langt mere luft inde i brødet.

2) Brødet får generelt en langt en langt mere behagelig skorpe, som bare gøre oplevelsen af brødet langt bedre. Dette er naturligvis altid en god ting og dermed også en vigtig faktor i forhold til at få lavet noget rigtigt godt brød.

3) En pizzasten giver generelt brødet en langt større smag, der bærer ekstremt meget præg af grill og noget mere bagt smag. Specielt når man er ved at lave pizza, så er det bare super dejligt, at smagen bliver det bedre og rent faktisk fylder lidt mere i munden, før man når til fyldet. Dermed bliver kanterne af pizzastykket også smagsfyldte og ikke det kedelige stykke, som man bliver nødt til at komme igennem, for at nå ind til fyldet.

Jeg håber at du har fået bare en lille smule ud af dette indlæg, det har i hvert fald været en fornøjelse at skrive lidt. Hvis du skulle være interesserede i at læse mere om pizzasten, så er der langt mere info at finde på mit nylancerede website: pizzastenen.dk. Fortsat god dag! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)