27. februar 2015

Kampsport: Kæmp som batman!

Jeg må helt subjektivt sige, at batman og superhelte generelt altså bare er super seje. Lige i øjeblikket er det fleste nørder helt oppe at køre over film som Avengers 2, der ikke om alt for lange kommer gaden. Derudover kører superfede serier som for eksempel Arrow, The flash, Agents of Shield og lignende. Alle fyldt med overnaturlige, high-tech og ekstremt fede evner og kampteknikker, der kun delvist kan lade sig gøre i den virkelig verden.

Samtidigt kører serien Gotham, som jeg selv er kæmpe fan af. Denne omhandler Bruce Wayne (Spoiler – det er ham der Batman :D) som barn og fortæller en masse om hans liv og, formodentlig snart, hvordan han for alvor lærte at træne.

Hvis du også vil lære at kæmpe som Batman, så skal du lige i øjeblikket tage en tur til Norge! I Norge findes nemlig personen bag den ukendte kampsport ”Keysi”. Keysi er ikke noget mange har hørt om, men er trods alt den kampsport Batman udfører i filmen ”Batman begins”. Derudover ser vi også kampsporten i filmen ”Mission impossible 3”. Kampsporten er tænkt som værende en måde at forsvare sig selv på og det anbefales kun at den bruges således. Men ville det ikke alligevel være pænt fedt at slås som Bruce Wayne? Det vil jeg i hvert fald gerne prøve!
Hvilke erfaringer har du med kampsport? Er du super hardcore til Karate, Judo eller andet? Så er du meget velkommen til at smide en kommentar (er du uanset hvad) og fortælle mig lidt mere om, hvad der er specielt ved lige præcist din sportsgren. Skulle du høre om andre typer kampsport brugt i film, er du naturligvis også meget velkommen til at skrive.
Det kunne være super fedt at få mere af den slags her på siden!
Du kan i øvrigt læse meget mere om kampsport og træning generelt her: KampsportsInfo


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)