30. september 2012

Hvad fuck sker der lige for Gangnam style?

-Vil starte ud med at sige, at titlen ikke er en dårlig standup kommentar like "Hvad fuck sker der for fly mad?", men et spørgsmål, som jeg vil fortælle min holdning til i dette indlæg.

Jeg synes, at den utroligt populære sang "Gangnam Style" er sjov nok og jeg må indrømme, at jeg er hoppet på bølgen med at sige "Gangnam style" hele tiden... Som så mange andre, kan jeg bare ikke lade være, selvom det rent faktisk betyder "Awesome Style", hvilket jo er et lidt pladt udtryk efter min mening...

Til gengæld, har jeg kun set videoen 1 gang, sammen med et par efterskolekammerater og vil ikke se den igen eller selv starte for sangen, da den efter min mening er pretty much LORT!
-Dertil skal siges, at jeg synes det er mega sjovt at tænke på, at en så latterlig video, en så latterlig dans og en tekst vi ikke fatter mere end 3 forskellige ord af, kan blive så utroligt populær og runde de 325 millioner views på så kort tid!!!
(OBS: Youtube tæller kun 1 visning pr. computer pr. 24 timer = går du ind på den samme video igen og igen, skulle den efter sigende ikke tælle mere end den første gang)

Anyways, her har i sangen, hvis der skulle være et par stykker derude, som endnu ikke har hørt denne latterlige sang:


Hvad er din holdning til Gangnam style? Hvad synes du om min holdning? KOMMENTÉR!!!!
-Simon Hansen

5 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke rigtig se hvordan jeg skulle kunne have en holdning til din holdning, der, hvad jeg forstår, mest går ud på, at du ikke synes om videoen, men har det sjovt med at referere til den.. Sådan kan man jo også have det :)

  Jeg synes også selv at selve sangen og dansen er ret latterlig - men det giver til gengæld et budskab (i hvert fald i min verden), som jeg synes er fedt. At det er okay at danse latterligt, hvis det er.. jah, latterligt (altså sjovt) :)

  // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk

  SvarSlet
 2. Simon ikke for noget vel, men det er ikke den rigtige sang. Eller det er i hvert fald ikke en jeg har hørt før. Og jeg har ellers høst sangen mange gange! Sorry to say it.
  - http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 <- Det er den rigtige (-:

  // Sarah Kjærsgaard - http://sarahkjaersgaard.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Klikkede forkert, da jeg satte filmen ind, tak for info, er rettet nu!

   Slet
 3. Folk bestemmer selv hvad de ser og gør så det har jeg ingen holdning til, men jeg synes da den er meget sjov.

  Btw hvis du tror dette deroppe er den rigtige video har du aldrig set Gangnam style

  SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)