30. juli 2012

Makeup og Parfume til søs fra Lugsus.dk

Hej igen her på bloggen. Dette indlæg er en lille anmeldelse, af den fornuftige webshop Lugsus.dk, som er en webshop med mange forskellige slags parfumer (Både til mænd og kvinder), makeup og meget andet.
Da makeup ikke ligefrem er, hvad jeg altid har drømt om, tilbød ejeren istedet, at produktet kunne tilfalde min søster. Det blev hun meget glad over, og næsten lykkelig, da vi efter et par dage modtog 2 af disse Lipglosses samt 2 vareprøver på parfume ("Lovingly" og "Heidi Klum").
Derudover var der også et par vareprøver til mig, dette var tilfældigvis *hosthost* også parfumer, dog til mænd istedet. ("Bruce Willis" og "JungleMan")
-Parfume-Vareprøverne kom, som lidt af en overraskelse, så det gav mig bare endnu mere lyst, til at gøre en masse ud af dette indlæg!

De 2 lipglosses i al deres pragt (Skulle være super gode,
efter min søsters udsagn, så kan klart anbefales)De 4 vareprøver, som alle dufter ganske fint, men måske lidt mere "Lugsus" end jeg er vandt til,  men det skal da helt klart afprøves, om man overlever lugten eller man kreperer efter første dag hehe :)


Hvis du har fået bare en smule interesse for Lugsus.dk's produkter, så ram et af de mange links i indlægget og check, om der skulle være noget for dig. Hvis du vil høre mere om webshoppen, så kan du også gå ind på deres Facebookside eller LugsusTV, hvor der forholdsvist tit er konkurrencer, rabatkuponer og andet spændende i omløb!
Stor tak til Lugsus.dk for at lade mig skrive denne anmeldelse, af disse skønne produkter!
-Simon Hansen

(Dette indlæg er finansieret)


2 kommentarer:

 1. Hej Simon, jeg har læst din blog (fik den sendt af en god ven, da han mente jeg skulle rette henvendelse til dig). Jeg er ved at starte et nyt site (børne genre), og i den forbindelse ville jeg godt have nogle ting til anmeldelser og til eventuelle konkurrencer. og kan se på din blog, at du får en del til tilsendt. Henvender du dig selv til firmaerne eller hvordan forholder du dig til det? Jeg er helt ny i alt det her, så håber du kan svare mig på det.

  Mvh. C. Jensen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, hvis du sender mig en mail til simon-blog@hotmail.dk kan jeg hjælpe... pt. står du som anonym, så det er umuligt at finde ud af, hvem du er.

   Slet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)