17. juli 2012

SEO for begyndere - Del 5 "Søgeord"

Hvis du har læst de første 4 indlæg i serien "SEO for begyndere" er du nu kommet rigtigt godt igang, med at forbedre din placering hos google og andre søgemaskiner, hvis ikke du er kommet igang endnu, kan du finde listen over indlæg osv. i "Introen".


Når man arbejder med sin blog eller hjemmeside's SEO er endnu en vigtig ting at holde øje med, sine "søgeord".
-Søgeord, er de ord, som din blog bliver fundet via hos google, hvis du fx tit skriver "mad" eller "racerbil" i dine indlæg, så er sandsynligheden for, at du bliver fundet via disse ord, betydeligt større, end de ord du ikke skriver så tit.
Den placering, som du har på google med disse ord, gøres generelt bedre, når du arbejder med SEO, men når man direkte arbejder med sine søgeord, hvilket vi skal til nu, giver det også stor pote i den sidste ende.
-Du kan forbedre "Søgeords-delen" i SEO på flere måder, de mest brugte er følgende:
(Bemærk, at nogle af disse muligheder, kan gøre dit indhold dårligere, brug kun det, som du synes virker godt til din blog)

Vælg gode søgeord:
Hvis du blogger meget personligt, kan dette være svært, men overvej, hvilke søgeord du gerne vil findes via, før du begynder at skrive søgeordet en masse gange på din blog. Noget af det bedste du kan gøre, i hvert fald hvis du har en blog hos blogger, er at tjekke dine "trafikkilder", så du kan se, hvilke søgeord du allerede nu bliver fundet via. Disse kan du så gøre endnu mere aktuelle, ved at følge rådene i resten af dette indlæg.


Brug søgeordene:
Hvis du vil have utroligt meget ud af dine søgeord, så siger profferne, at man faktisk skal skrive det 5-10 gange i hvert indlæg (her snakker vi om 600+ ords indlæg), men hvis du kan flette et par af dine søgeord ind i dit indlæg 1-2 gange i hvert eller bare hvert andet indlæg, så er du allerede godt på vej imod en lidt bedre google-placering, men lad det nu ikke ødelægge din blogs gode indhold!
-Det skal siges, at spammer du bestemte ord for meget (fx på en linje skriver du: racerbil, racerbil, jeg elsker racerbiler, racerbiler, racerbiler, racerbiler), buster google det og straffer dig for det istedet, så lad være med det.
-Der kommer om 10-14 dage, et par indlæg om nogle værktøjer, du kan bruge, hvis du vil vælge og bruge søgeord lidt mere seriøst, så hold dig orienteret (Bliv Fast læser eller Bloglover til højre, eller "Like" bloggen i bunden!)


Så er, der ikke mere at sige om det fra min side. Så god arbejdslyst til dig, indtil vi ses igen!
-Husk, at der kommer et nyt indlæg i serien om 2 dage, som omhandler endnu en supervigtig brik i SEO, nemlig "Linkbuilding", så følg med!
-Simon Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)