29. juli 2012

SEO for begyndere - Del 10 "RankTracker" (Søgeord)

(Er det første gang du ser min blog? Så kig forbi "Introen Til SEO"!)

-Føler du, at du er kommet godt igang med søgeord, linkbuilding osv. nu? Så er du garanteret spændt på, om det har hjulpet!
Dette program, kan ikke vise, hvordan du lagde før, men det kan vise, hvordan du ligger nu med de søgeord du indtaster. Du kan/bør chekke dette ca. en gang, hver 14. dag og forhåbentligt går det fremad!
-Programmet er super let at bruge, effektivt, forholdsvist hurtigt og så giver det dig den præcise information om, hvor du ligger på google, bing og alle de andre søgemaskiner du vælger!

Programmet jeg taler om, er som det fremgår i indlæggets titel "RankTracker", som gratis (og 100% lovligt) kan downloades her: http://www.link-assistant.com/rank-tracker/
(Tryk "Download Free")

Når programmet er downloadet og installeret (Hvilket gøres, som et hvilket helst andet program, kan du ikke finde ud af dette, så spørg den nærmeste computernørd eller forælder), så skal du bare indtaste dit domænenavn, dvs. i mit tilfælde simon-hansen.blogspot.com.
(Bemærk, blogspotdomæner skal skrives med ".com" til sidst og ikke ".dk" ellers melder den fejl)
-Derefter tryk "Next".


Derefter, vil du blive præsenteret for en masse søgemaskiner. Tryk fluebenet af ved de amerikanske, rul ned til "Denmark" og tryk fluebenet ind ved denne.
-Derefter tryk "Next".


På siden du kommer til, skriver du alle de søgeord, du tror din blog bliver fundet med. (1 søgeord/sætning pr. linie) Et godt tip kan være, at gå ind på din blogs statestikker eller "google analytics" og se, hvilke søgeord, dine læsere før har fundet dig med.
-Når du har bestemt dig, trykker du start/next og kommer til denne skærm.
-Her venter du, til alle de små linjer er færdige med at arbejde og trykker derefter "Finish" (Jo flere søgeord du har valgt, desto længere tager det)

Siden du kommer til, har jeg desværre mistet screenshottet af og vil ikke til at gøre det igen, af ren dovenskab og fordi det ikke gør den store forskel for dig :)
-Men her, kan du under hver søgemaskine ved hvert søgeord se, hvilken placering du har. (Hvis du er blandt de første 100 med ordet på søgemaskinen = 10 sider)

Nr. 1 er selvfølgelig det bedste at ligge som, men du bør ligge mærke til, at dem der får flest kliks, er dem, der ligger i top 3, men så længe du ligger i top 10, burde du få en ok procentdel af søgningerne imod din side = Ligger du nr. 2-20, kan en lille ekstra indsats, hver dag gøre en kæmpe forskel! Tak fordi du læste med og forhåbentlig blev lidt klogere og får en masse nyttigt viden ud af RankTracker! Næste indlæg udkommer om 2-3 dage. Smid endelig positive eller konstruktive kommentarer, det betyder meget for mig, at vide, at dig derude er interesseret i, hvad jeg skriver, ligemeget om du er 56 eller blot 10 år gammel!
-Simon Hansen

2 kommentarer:

  1. Bruger du en self-hosted WordPress (ikke WordPress.com) vil jeg anbefale pluginnet SEO Rank Reporter

    SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)