14. juli 2012

SEO for begyndere - Del 4 "Indhold"

-Er dette det første indlæg i serien du ser? så check lige Introen, og få det hele med!

En ting, som utroligt mange glemmer, når de først går i gang med SEO er kvaliteten på deres indhold.
-Så før jeg giver jer gode tips om søgeord og programmer til dette, vil jeg i dette indlæg markere, at godt indhold er super vigtigt og rent faktisk gør din SEO en del bedre.

Hvad gør godt indhold ved din SEO?:
1. Er dine indlæg lange, fangende, godt formuleret og uden stave/grammatiske fejl, vil læsere blive længere tid på bloggen = Giver bonuspoint hos google. (Hvem gider desuden, at blive på en blog, som udelukkende består af indlæg på 20-40 ord med masser af stavefejl i mere end 2-3 min?)
2. Chancen for, at en begejstret læser, linker til din blog fra egen side eller lignende, er betydeligt større, hvis du har godt indhold på din blog = Bedre SEO
3. Google ser generelt mere op til de længere indlæg, end de korte. Det er et fact.

-Kan godt være du tænker: "Hallo, er der kun 2 grunde til det, hvad er det så værd?", men du skal tænke på, at når du laver SEO, så bygger det jo 100% op om dit indhold! Hvis du leder surfere ind på din blog, men ikke holder dem der/får dem til at vende tilbage, så er arbejdet jo næsten spildt.
-Hvis du roder med reklamer/affiliate på din blog, så giver det også en større indkomst, at skrive gode indlæg, da folk igen er længere tid på din blog = Større chance for at de lige rammer en reklame.

Gode råd til godt indhold (Nogle er tidligere nævnt i indlægget):
1. Lav lange og velformulerede indlæg (helst over 300 ord), om et spændende emne.
2. Ret stavefejl, punktummer, kommafejl, formuleringsfejl osv. før du poster dit indlæg.
3. Link til et andet af dine indlæg, hvis du tidligere har skrevet noget relevant, dermed holder du læseren på din blog i længere tid!


Tak fordi du gad at læse med, jeg håber, at du føler dig lidt bedre rustet mht. SEO, uanset om du vil svare ja eller nej, kan du stille spørgsmål i kommentarfeltet (skriv også din mening om indlægget, kunne du bruge det?). - Næste indlæg, bliver udgivet om 3 dage og omhandler "Søgeord", som er en endnu vigtigere brik i din SEO, end det du allerede har læst i de tidligere indlæg i serien!
-Simon Hansen

1 kommentar:

  1. Gode råd du kommer med Simon..
    Selv linker jeg ofte til tidligere indlæg, hvis jeg fx nævner et begreb i mit indlæg som jeg har yddybet i et separat indlæg.

    Og ja, det er vigtigt at man husker at rette stavefejl mm.

    SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)