2. juli 2012

BrowserWars - Hvilken browser synes du er bedst?

Hvis du har en holdning om en browser, som du gerne vil ud med, så smid endelig en kommentar!
-Men i hvert fald, så er alt i dette indlæg, som ikke er links, min holdning og er derfor ikke bevist, men blot et indicium (en påstand).


Mine top 3 browsers:
3. Safari: "Safari", er ikke et program jeg har brugt vanvittigt meget, men jeg havde en overgang et problem med nogle drivere til browsere, hvor både Mozilla Firefox og Internet Explorer (Før jeg brugte Chrome), blev ved med at crashe for mig... Her var Safari gud for mig, indtil jeg fik mine drivers iorden.
-Derudover, er browseren mest populær, da den er at finde på iPod, iPhone og alle andre Apple-produkter, som standard, da programmet tilfældigvis (host-host!) er lavet af Apple. Ikke desto mindre, fungerer det ganske udemærket, er ok hurtigt og alt i alt en 3ér på min "browser-liste".

2. Mozilla Firefox: Jeg har indtil for ca. 1 år siden, været en kæmpe fan af Firefox, da det var et utroligt simpelt program, som kørte ekstremt hurtigt i forhold til nogen anden browser, for et års tid siden. Desværre har de fjernet en del af det simple ved browseren og dermed gjort den noget langsommere, derudover er den også blevet overhalet fuldstændigt af Google Chrome.
-Dog er det stadigvæk et dejligt og forholdsvist hurtigt program, som jeg stadigvæk indimellem bruger, hvis jeg bliver lidt for træt af Chrome... En 2ér på min "browser-liste".

1. Google Chrome: Og så kommer vi til browseren vi alle har ventet på! - Goooogle Chroooome!!!
Dette program, har i det seneste års tid, været min storfavorit mht. browsere. Den er simpel, den er hurtig, den fejler sjældent og gendanner med det samme når den gør!
Der er ikke meget andet at sige... I har vidst allerede fattet nu, at jeg er fuldstændig bidt af dette program!
-Google Chrome ligger selvfølgelig nr. 1 på min "browser-liste", da det er min helt store kærlighed! (til at komme på nettet med altså)

Opreklameret lort:
Nu har jeg skrevet et halv-langt indlæg om mine 3 yndlings-browsere, så nu synes jeg også, at i fortjener, at kende til min absolutte hade-browser! Vinderen er denne titel er: "Internet Explorer", da det de sidste par år, klart har været den mest: langsomme, uduelige og crashende browser ever!
-Dette er ovenikøbet trods det, at programmet er installeret på alle Microsoft-computere, der bliver lavet og dermed burde have de bedste odds, til at forbedre sig og på den måde, skabe tilfredse brugere!
Grunden til at jeg skriver dette er: At ca. 1/4, af alle der har læst min blog bruger "Internet Explorer".

(Ses på billedet lige under, at jeg har haft 1.694 besøg, fra "Internet Explorer"-brugere.)
Et klip af en Internet Explorer Statistik
DET VIL JEG LAVE OM PÅ! - Derfor, vil jeg råde dig, som bruger "Internet Explorer" til, at trykke på følgende link: "Browser-Liste" og vælge en browser, som du synes ser god ud, downloade den, installere den og derefter afinstallere "Internet Explorer" - Det er til dit eget bedste!

Igen, hvis du er enig, eller har en anden holdning end mig, så smid endelig en kommentar!
-Simon Hansen

4 kommentarer:

 1. Jeg kan næsten kun give dig ret i at IE er en virkelig dårlig browser.. Heldigvis har jeg ikke mulighed for at bruge IE (med mindre jeg installerer Windows eller andre Windows emulatorer på min Mac)..
  Dog bliver jeg nødt til at bruge IE til forskellige ting, som fx bolig-søgning etc. fordi andre browsere ikke er optimerede til andet end IE.

  Personligt bliver jeg mest besøgt af folk som bruger Firefox (29%) og Safari (23%), men på 3. pladsen ligger IE (23%)..
  Chrome, som jeg selv primært bruger, ligger på en 4. plads på 16%

  SvarSlet
 2. Jeg er selv Google Chrome fangirl på den onde klinge! Det er så stilrent og overskueligt i designet, og så er der så sjældent problemer. Fedt at høre din mening, og at jeg måske ikke er helt skævt på den med hensyn til mit valg af browser ^^
  ~ Emma Ankerstjerne.

  SvarSlet
 3. Hej Simon. Vær venlig at fjerne vores bannere fra din blog.

  SvarSlet
 4. Hvis du ville fortælle mig hvem du er udover "anonym" og ville skrive hvilke bannere det drejer sig om, ville det være en stor hjælp...

  SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)