1. april 2012

1. April: Hvor mange blev snydt?

Jeg har ikke brugt så vild meget tid på aprilsnar's og ikke lavet nogle fra person til person, kun over nettet. Her på nettet har jeg, som i kan se i mit tidligere indlæg snydt 5, ved at fortælle dem at "youtube er lukket ned og lavet om til en pornoside". Og det troede jeg egentlig ville blive det for idag... MEN SÅ var der lige en prof. blogger, som havde lagt et link på facebook, til et blogindlæg, hvor han fortæller at facebook er blevet sat for retten og nu skal lukkes ned, den delte jeg og minsandten om Adam ikke hoppede på den også!


Se her hvordan det gik for sig:
Aprilsnar!
(På bloggerens hjemmeside)

Aprilsnar!
(På facebook = Adam hoppede på den)-I sidste indlæg skrev jeg at i skulle skrive en kommentar med de aprilsnar i har lavet, og jeg fik somend også et enkelt svar fra "Pengetjen", det lød sådan:
"Fuck hvor nice! jeg har trollet folk med at man kan tjene mange penge på nettet:))"

-Dog kan jeg ikke give ham ret... For man kan altså godt tjene penge på nettet, måske ikke mange i starten, men hvis man arbejder på sin blog/hjemmeside og laver SEO, så kan man tjene penge (Jeg har rundet de 200 kr, via "Partner-ads")Har i fået lavet nogle gode aprilsnar med jeres venner/familie? så skriv dem i en kommentar! kommer der nok, laver jeg et lille indlæg med det imorgen!

Fortsat god aften til jer alle!
-Simon Hansen

1 kommentar:

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)