26. marts 2012

Tjen nemme penge online, er det muligt?

Dette spørgsmål har jeg undersøgt mange steder og er kommet frem til en konklusion.
Det er ikke nemt for det almindelige menneske (Eller i computerverdenen "noob"), at tjene "nemme penge, på nettet".
Kun dem, som er klogere end andre her på internettet vinder, de "dumme" får kun en lille timeløn udbetalt for en større mængde arbejde.

Fx. for et par år siden var point-sider, som fx pointshop meget populært og utroligt mange danskere brugte dem. Efter at have brugt 10+ timer på siderne og delt deres adresse, mobil nr., fastnetnummer og meget mere ud, til utallige firmaer, havde man måske tjent 200-400 kr. = For meget tid for, for lidt = Ikke nemme penge.
-De eneste, som tjente en anstændig løn (hvis de var gode til deres job), var dem, som stod bag pointsiderne og dem som annoncerede der.

Udover dette er der mange ting, som folk mener at man kan tjene penge på, fx startbonusser på pokersites, det er bevist at man kan tjene lidt på det, men man skal spille meget og forvente tab, da man selv mange steder skal spille for sine egne penge for at kunne få evt. præmier udbetalt.


-Personligt er jeg kommet frem til, at jeg ikke gider gå efter pengene direkte, men hellere vil lave det jeg elsker her på internettet, nemlig at blogge. Dog har jeg 4 reklame-bannere her på bloggen, som lige pt. giver mig en lille indkomst, som jeg dog håber på vil stige efterhånden, som mine læsere også bliver flere (som de forhåbentligt gør).
Til forskel fra mange andre har jeg dog ikke valgt at bruge "Google-Adsense", da jeg hader factet, at jeg ikke selv kan bestemme hvilke reklamer, som jeg vil have på bloggen... Derfor bruger jeg "Partner-ads", hvor man selv kan bestemme reklamerne.
-Super fedt program, som bare skal prøves!, hvis du kunne tænke dig også at prøve det til din blog eller hjemmeside, er der et link til deres hjemmeside her: Har du en blog, så kan du tjene penge på den med Partner-ads

-Hvis du har lyst til at prøve det så bare sign op og spørg mig endelig om hjælp.
Hjælp kan hentes ved at skrive til min mail: simon-blog@hotmail.dk eller ved at skrive en kommentar til dette indlæg.
-Simon Hansen
(Dette indlæg indeholder Affiliate Links)

1 kommentar:

  1. Hej, ser du ekstra penge? Jeg anbefaler Clixsense. Gratis at tilmelde dig ved at klikke på link nedenfor.

    http://www.clixsense.com/?8172285

    SvarSlet

Hej, stor tak fordi at du gider kommentere på min blog! Sætter pris på feedback og ris/ros generelt! :)